Connect with us
Publicitate

AIUD

Scrisoare de mulțumire a unui bărbat față de medicii din Aiud, care i-au salvat viața mamei, după ce a fost infectată cu COVID

Publicat

Un bărbat al cărui mamă de 92 de ani, infectată cu COVID, internată și tratată la spitalul suport din Aiud, a adus public mulțumiri medicilor, asistenților și infirmierilor care i-au salvat viața mamei.

Bărbatul care a dorit să rămână anonim și a semnat scrisoarea cu ”un necunoscut”. În doar câteva rânduri a reușit să transmită un mesaj puternic de mulțumire față de medici, asistenți și infirmieri. 

„La Spitalul Municipal Aiud, juramantul lui Hipocrate este respectat și cinstit. Senior de 92 de ani infectat cu virusul Covid 19 și externat în stare bună.

Mulțumiri corpului medical ( medici, asistenți, infirmieri) pentru dedicație și respect pentru pacient.

Succes în continuare în misiunea nobilă pe care o aveți în fiecare moment.

Un necunoscut”

Bărbatul a fost întrebat de reprezentații spitalului de ce a dorit să aducă public mulțumiri celor ce i-au salvat viața mamei, iar acesta a răspuns simplu:

”Tocmai pentru ca trecand prin aceasta experienta am inteles efortul personalului medical și am ținut să le mulțumesc.

Tocmai pentru ca public apar mai ales chestiuni negative.

Am avut mari emoții și mi-era îngrozitor de teama că mama se va stinge iar acum aș vrea sa împartasesc bucuria imensă pe care o simt, aș vrea să simtă și alții recunoștința fața de efortul eroilor în alb”, se arată într-o postare făcută public pe Facebook, de reprezentații spitalului din Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax