Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SCRISOARE DESCHISĂ a senatorului Călin Matieș: Gabriel Pleșa trebuie să învețe ce înseamnă dialogul, asumarea și responsabilitatea

Publicat

Dragă Gabriel Pleșa,

Îți scriu această scrisoare deschisă pentru a-ți aduce la cunoștință importanța noțiunii de dialog, asumarea și responsabilitatea în viața de zi cu zi.

Primește-i luni, 20 iunie, în audiențe pe localnicii de pe strada Ferdinand I și ascultă-le soluțiile! Ale lor sunt cele mai bune deoarece ei sunt ce mai afectați.

Primarul este ales de către cetățeni pentru a-i reprezenta și pentru a le face viața mai bună. Pentru ca acest lucru să se realizeze este necesară, în primă etapă, o comunicare deschisă, asumată și o relație transparentă între primar și cetățeni.

Din păcate, la Alba Iulia, avem un primar care fuge de ei, la fel cum fuge de asumare și responsabilitate.

Am vorbit, recent, cu locuitorii de pe strada Ferdinand I din Alba Iulia care sunt pe bună dreptate revoltați.

Aceștia vor rămâne ”blocați” în case deoarece lucrările de reabilitare a străzii vor face ca traficul să fie restricționat total.

Pe acea stradă, se va săpa la o adâncime de 80 de centimetri. Soluția este ca lucrările să se deruleze alternativ, iar o bandă, cu sens unic, să poată fi utilizată de către riverani.

În caz contrar, Doamne Ferește ca la una dintre locuințe să izbucnească un incendiu ori o persoană să aibă nevoie de Ambulanță deoarece nici autospecialele nu vor putea ajunge la proprietăți.

Am vorbit recent cu acești oameni. Durerea cea mai mare este că primarul Pleșa îi sfidează complet.

Dintre cei trei factori implicați: primărie, constructori și cetățeni, la discuții au participat doar primii doi, localnicii fiind ignorați total.

Mai mult, informarea privind începerea lucrărilor a fost realizată de către unul dintre constructori – Elis Pavaje – care a lăsat în cutiile poștale o scrisoare:

”Vă informăm că începând cu data 20.06.2023 încep lucrările de reabilitare la Bulevardul Ferdinand I între Bulevardul Încoronării (semafoare gară) și strada Olteniei.

Traficul va fi restricționat total pe acest sector, inclusiv accesele la proprietate cu mașinile personale (…)”

Transmit primarului Pleșa să nu fugă de oameni, să aibă curaj, să fie deschis dialogului și să-și asume toate elementele ce țin de comunicare (nu doar pe cele pe care le consideră pozitive).

Principala sursă de informare pentru oameni trebuie să fie primăria, nu o societate comercială privată care are un contract de execuție a lucrărilor!

Primăria este a cetățenilor la fel cum soluția este la cetățeni: lucrările să se desfășoare alternativ, iar o bandă de circulație să poată fi utilizată.

Senator de Alba, Călin Matieș (PSD)

Sursă foto: Călin Matieș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Nelu

    sâmbătă, 17.06.2023 at 20:31

    Asa a fost si cu organizarea raliului in zona cu turisti, nu puteam sa iesim din curte, a creat un disconfort locuitorilor din zona. Raliurile nu se tin in centrul oraselor, ci in afara. Nu a venit sa intrebe daca suntem de acord sau nu, dansul a hotarat si asa a si facut.

  2. pilu

    sâmbătă, 17.06.2023 at 21:10

    Ce te-ai face tu dacă n-ar fi fost lucrările astea ? Ce mai inventai ca să poţi demonstra că Pleşa nu este primarul ideal ? O să vedem ce ideal vei fi după alegeri.

  3. Beni

    duminică, 18.06.2023 at 01:38

    Primăria sau Elis Pavaje au întocmit înștiințarea ?
    Să știm unde sunt analfabeții funcționali care au creat-o.

  4. facsimil

    duminică, 18.06.2023 at 07:42

    domnule matieș, lasă-l pe pleșa cu timbrele lui și ocupă-te de ceva serios. măcar o dată în viață fă și tu ceva util. de exemplu dă-ți demisia și dispari din viața publică.

  5. Dumitru Lucia Elena

    duminică, 18.06.2023 at 15:38

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax