Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scrisoarea emoționantă a unei mame din Alba, către persoana care a furat bicicleta copilului. Hoțul, identificat de poliție

Publicat

Arhivă foto

Un bărbat care locuiește fără forme legale în Pianu de Jos este cercetat de poliție pentru furtul unei biciclete. 

Este vorba despre bicicleta unui copil din localitate care a fost sustrasă în timpul unui eveniment care s-a petrecut duminică, 8 octombrie, pe raza localității.

Cazul a devenit public în urma unei postări emoționante a mamei copilului, scrisă pe Facebook, care l-a rugat pe cel care a sustras bicicleta să i-o aducă înapoi copilului.

Scrisoarea emoționantă a mamei

”Dragă persoană care a luat bicicleta fiului meu din mijlocul satului,

Sper că aceste cuvinte ajung la tine cu o undă de înțelegere. Înțeleg că oamenii pot face greșeli și că poate ai crezut că nu va fi nimeni afectat de această “furtunătică”.

Cu toate acestea,vreau să-ți reamintesc că această bicicletă înseamnă mult pentru fiul meu este mult mai mult decât un obiect. Pentru el, este o sursă de bucurie, aventură și libertate, este o bucățică din el …nu este un cadru și doua roți!

Am o rugăminte umilă pentru tine: mâine dimineața, te rog să vii la poarta noastră și să restitui bicicleta. Vreau să învățăm cu toții că faptele noastre au consecințe și că există întotdeauna o cale de a face lucrurile corect.

Poate că vom putea găsi o soluție pentru tine astfel încât să nu ajungi într-o situație dificilă din cauza acestui incident”, a scris mama băiatului pe Facebook, iar postarea s-a viralizat rapid printre utilizatorii platformei.

Polițiștii au identificat hoțul

Câteva zile mai târziu, polițiștii din localitate au identificat persoana care a furat bicicleta.

Aceștia au comunicat identificarea persoanei în buletinul de presă din data de 11 octombrie 2023.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 octombrie 2023, polițiștii Postului de Poliție Pianu au identificat un bărbat 41 de ani, din comuna Săliștea, care locuiește fără forme legale pe raza localității Pianu de Jos, ca persoană bănuită de furtul unei biciclete, faptă sesizată poliției la data de 8 octombrie 2023.

Din primele cercetări a rezultat că bărbatul ar fi profitat de faptul că un minor care lua parte la o sărbătoare publică, organizată duminica trecută în localitatea Pianu de Jos, și-ar fi lăsat bicicleta nesupravegheată și și-ar fi însușit-o.

Bicicleta a fost recuperată și restituită minorului.

”Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

După ce bicicleta a fost recuperata, mama copilului a mulțumit celor care s-au implicat în găsirea bicicletei.

sursă foto: alba24.ro, rol ilustrativ. Bicicleta este una similară cu cea din imaginea reprezentativă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax