Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scrisoarea parlamentarilor de Alba, la 100 de zile de mandat. No, mere ș-așa!

Publicat

ovidiu Draji alegători, mulțămim fain că neaț ales în Parlament amu-s vo tri-patru luni, să zâcem 100 de zâle. Bine, am avut și năroc cu împărțeala după socotitoare, că eram la rămășițe. Da oricum, ne-aț ajutat și voi… n-am apucat până acum să vă mulțămim, că de-abia ne-am dezmeticit  și s-or și dus lunile. Da mai bine mai târzâu, decât niciodată, nu? Să știț că nu-i ușor la București, ni-o fost urât la început și am vinit acasă tătă săptămâna. Lunea meream, miercurea vineam. Lunea meream, miercurea vineam. Lunea… înțălejeț?

Drept să vă spunem, mare lucru n-am făcut pe acolo. Până ridicam mâna, era deja altă leje. Nici nu știm ce am votat, poate am nimerit în careva… Da no, așe o fost, n-avem nimic cu nime. De vorovit, n-am apucat de olteni și moldoveni, că-s mulți tare. Nici bună zâua nu apuci să dai, că deja îț și ia locul la parcare.

Da ne-am mai liniștit, mai ales ăștia mai noi. Ne-au zis colejii cu mai multe mandate că toate trec și apucăm, până la urmă, să ne băgăm copiii la facultate, să gătăm casăle, să mai rezolvăm din obligații, să schimbăm mașinile și, dacă mai rămâne un dram de năroc, și muierile.

În rest, nu, nu ne-am schimbat! Ne recunoașteți mintenași la cantina parlamentului, unde mâncăm pe îndelete și rămânem ultimii. Am învățat aici că îi zice slou fud, numa că-ț pune mai mult în blid, să te saturi. Bine, încercăm să nu mâncăm seara după 10. E o chestiune de voință și avem multe de învățat de la alegătorii noștri pe această temă: majoritatea nu mănâncă nici ei după 10. Ale lunii.

Mai înceacă unu dintre noi să meargă la televiziuni, dar la ce trafic îi în București, ajunje numa sara la emisiuni, de nu-l vede nime, că la noi lumea se culcă sau mere la beute, nu belește ochii la antene.

Încet, încet, săptămâna trece iute. Pentru județ încă n-am apucat să facem nimic. Că să vă spunem drept, nici nu prea știm ce să facem pentru județ. Care probleme? Sunt probleme? ”Nu sunt probleme, făr` decât soluții – no problem, only just solutions” cum zicea marele John Lenon. Am promis în general mai multe, dar nu cred că ne-a luat cineva în serios! Toată lumea știe că promisiunile sunt pentru campaniile electorale, nu pentru după ce ajunji în funcție.

Oricum, ziceți mersi că în următorii 3 ani nu ne mai vedeți ”în teritoriu”, nu vă mai deranjăm la slujba de duminică, nu vă mai zâmbim și nu vă mai aburim cu ce băieț devotați și capabili suntem.

Suntem de la două partide, dar suntem tăț la fel. Niciunu nu-i mai breaz. Na, că unu chiar îi breaz! Da în sufletul lui, tăt ca om îi. Noi suntem preteni în general, numa că în cele două dormitoare ale Parlamentului, ne mai batem cu pernele. Puf! Puf! Ne obligă de la partid.

În viitor ne propunem să continuăm cu eficiență să lucrăm în folosul dumneavoastră, pentru ca Alba să aibă locuri de muncă bine plătite, democrație, autostrăzi, morții lui Dragnea, creșteri de salarii și pensii, oameni merituoși în funcții meritoase, tineret, fabrici și uzine, tradiții populare, 1 Decembrie, cealaltă capitală, Avram Iancu, Horea, Cloșca și tipul celălalt… în fine, pentru detalii luați materialele noastre electorale.

No cam ăsta-i raportu nost de activitate. Vă pupăm și vă așteptăm pe la cabinetele noastre parlamentare, asta dacă știți unde sunt și dacă se scapă cineva și vă zice cam pe când suntem pe acolo. Hai!

Cu prietenie, sinceritate, drag, până la căpătul mandatului,

Alexandru, Daniel, Florin, Corneliu, Claudiu, Sorin și Ioan

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax