Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scumpiri în prag de iarnă. Preţul curentului electric pentru clienţii casnici creşte de la 1 octombrie. Tariful pentru gazele naturale, decis joi

Publicat

curent electric De la 1 octombrie, preţul energiei electrice pentru clienţii casnici va creşte cu 3,45 lei pe lună, la un consum de 100 kWh, a anunţat Autoritatea Naţională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE).

Comitetul de reglementare al ANRE a decis, în şedinţa de marţi, majorarea preţului la energia electrică de la 1 octombrie, în medie, cu 3,45 lei pe lună pentru un consum de 100 kWh, a declarat Niculae Havrileţ, preşedintele instituţiei, potrivit Agerpres. Havrileţ a explicat că acest lucru înseamnă că, la un consum mediu de 100 de kWh/lună, factura va fi mai mare cu 3,45 de lei.

Havrileţ a mai precizat că ANRE a amânat pentru joi o decizie în privinţa majorării preţurilor la gaze. Marţi, preşedintele ANRE, Emil Calotă, prezent la lucrările Comisiei de industrii şi servicii din Camera Deputaţilor, spunea că gazele se vor scumpi cu 6%, de la 1 octombrie.

surse: adevărul.ro, agerpres.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax