Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scurgeri de gaz la Pâclişa. Intervenţie de amploare pentru reparaţii la o conductă. Precizări de la Delgaz Grid

Publicat

Avarie-gaz Intervenţie de amploare, de luni seara, la o conductă de gaz din Pâclişa, Alba Iulia. Delgaz Grid a descoperit scurgeri de gaz şi efectuează lucrări de reparaţii. Situaţia a fost sesizată de cititori Alba24.

“Conductă de gaz spartă pe o porţiune de 50 de metri la Pâclişa, unde au fost găsite şi scurgeri de gaze prin sol, în beciurile caselor din apropiere şi în celelalte camere. Nu e normal aşa ceva. În zonă e o mobilizare foarte mare de la E.On Gaz”, a transmis un cititor Alba24.

Compania de distribuţie a gazelor a transmis precizări: “Urmare a operaţiunilor de verificare periodică a reţelei de distribuţie a gazelor naturale, echipele companiei Delgaz Grid au efectuat ieri, 23 ianuarie, pe strada Carpenului din localitatea Păclişa judeţul Alba, lucrări de reparaţii. Alimentarea cu gaze naturale decurge normal, nu sunt imobile sistate”.

Pentru remedierea problemei, a fost necesară decopertarea carosabilului. Lucrările de reparaţii au început luni şi, potrivit reprezentanţilor companiei, probabil vor dura câteva zile. S-au descoperit scăpări la conductă, a fost localizată sursa şi s-a trecut la remedierea defecţiunii. Nu a fost necesară sistarea gazului, însă este posibil ca alimentarea să fie oprită temporar, în momentul în care segmentul de conductă va fi schimbat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax