Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scuterist de 81 de ani, descoperit decedat într-un pârâu din apropiere de Almașu Mare. Polițiștii au demarat cercetările

Publicat

Un accident rutier a avut loc marţi dimineaţa, pe DJ 705 între Nădășie și Almașu Mare unde un motoscuterist a fost găsit decedat într-un pârâu. Potrivit IPJ Alba, este vorba despre un bărbat de 81 de ani.

Oamenii legii au fost sesizați marţi dimineață, în jurul orei 7.30, că trupul unui bărbat se află plutind în pârâu. Deplasați la fața locului, polițiștii au descoperit trupul, iar, la o distanță considerabilă, scuterul căzut pe jos. Momentan aceștia nu exclud nicio posibilitate. Este foarte probabil ca bărbatul să se fi lovit de un cap de pod și să cadă în apă, dar cercetările vor arăta cu exactitate împrejurările morții.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “la ora 7.36, Poliţia Oraşului Zlatna a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul ca pe raza comunei Almaşu Mare, la intrarea în localitatea Nădăştia, în albia unui pârâu, se afla o persoană decedată.

Echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului l-a identificat pe M.F., de 81 de ani, din Zlatna, care era decedat în albia pârâului, având pe cap o cască de protecţie, iar în imediata apropiere a fost găsit, răsturnat, motoscuterul acestuia.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba, unde urmează să fie efectuată necropsia în vederea stabilirii cauzei morţii.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care a survenit decesul bărbatului.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax