Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scutiri de la plata accizelor pentru gazul natural. De la 1 aprilie trebuie depuse notificări la autoritatea vamală teritorială

Publicat

Pentru a beneficia de scutirea directă de la plata accizelor prevăzută pentru gazul natural în Codul fiscal, utilizatorii au obligaţia depunerii unei notificări la autoritatea vamală teritorială începând cu data de 1 aprilie 2014.

Prevederea a fost introdusă pentru aplicarea corectă a scutirilor de accize, având în vedere că furnizorii de gaz natural nu dispuneau de un document pe baza căruia să probeze că au livrat în regim de scutire de accize către utilizatorii care pot beneficia de această facilitate.

Potrivit legii, sunt scutite de la plata accizelor orice produse energetice utilizat drept combustibil pentru încălzire de către spitale, sanatorii, aziluri de bătrâni, orfelinate şi de alte instituţii de asistenţă socială, instituţii de învăţământ şi lăcaşuri de cult.

Citește și CALENDARUL OBLIGAŢIILOR FISCALE pe luna MARTIE 2014. Declarații de mențiuni, situații, formulare și plăți

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax