Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Scutul Pădurii 2013”: Un bărbat din Vidra este cercetat pentru tăierea ilegală a 33 de arbori nemarcați, din pădurea comunei

Publicat

Un bărbat din comuna Vidra a fost identificat de polițiști, ca fiind autorul tăierii ilegale a 33 de arbori de esență rășinoasă, nemarcaţi, din data de 21 august. Materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia Ocolului Silvic Valea Arieșului Cîmpeni.

Vineri, poliţiştii Postului de Poliție Vidra, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Valea Arieșului Cîmpeni, sprijiniţi de jandarmi ai Detașamentului 4 Cîmpeni, au organizat pe raza de competenţă o acţiune, în baza planului comun „Scutul Pădurii 2013”.

Cu ocazia acțiunii a fost identificat V.O., de 31 de ani, din comuna Vidra, care acum trei zile, a tăiat din pădurea comunei Vidra, 33 de arbori de esență rășinoasă, nemarcaţi.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și predat în custodia ocolului silvic, iar faţă de V.O. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,tăiere ilegală de arbori”.

 foto: arhiva

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax