Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Scutul Pădurii 2014”: 70 de brazi au fost confiscați, după ce un bărbat din Scărișoara i-a transportat fără acte și nemarcați

Publicat

brazi-21 Un bărbat de 46 de ani din Scărișoara a fost prins de polițiști în timp ce transporta 70 de pomi de Crăciun fără documente de transport și fără ca brazii să fie marcați. Pomii în valoare de peste 1.400 de lei au fost confiscați, iar șoferul amendat.

Vineri, poliţiştii Postului de Poliție Scărişoara împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Horea – Apuseni, au desfășurat activități în conformitate cu Planul comun de acţiune „Scutul Pădurii 2014”.

În cadrul acestei acţiuni poliţiştii l-au depistat pe M.M. V. de 46 de ani din comuna Scărişoara care transporta cu un mijloc hipo 70 pomi de Crăciun, de esenţă răşinoase, specia brad, fără a poseda documente legale de provenienţă şi transport şi fără ca pomii să fie marcaţi conform normelor silvice.

Faţă de M.M.V. s-a luat măsura sancționării contravenționale, iar cantitatea de 70 pomi de Crăciun, în valoare de 1450 lei, a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Horea – Apuseni pentru valorificare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate