Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Scutul Pădurii”: 21 metri cubi de material lemnos, confiscaţi de poliţiştii din Aiud de la locuința unui bărbat din Gârbovița

Publicat

lemne, material lemnos, Polițiștii de ordine publică din Aiud, împreună cu polițiștii Secției 3 de Poliție Rurală Aiud și reprezentanți ai Ocolului Silvic Aiud au depistat, miercuri, la locuința unui băbat de 39 de ani din localitatea Gârbovița, cantitatea de 21,3 metri cubi de material lemnos. Bărbatul nu a putut prezenta documentele legale de proveniență, motiv pentru care acesta a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost confiscat.

La data de 22 aprilie, în jurul orelor 10.00, poliţiştii de ordine publică din Aiud, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Secţiei 3 Poliţiei Rurală Aiud şi reprezentanţi ai Ocolului Silvic Aiud, l-au depistat pe un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Gârbovita care deţinea la locuinţa sa, cantitatea de 21,3 metri cubi material lemnos, pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă.

Materialul lemnos a fost confiscat, iar deţinătorul acestuia a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 al.1 lit. m din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax