Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scutul Pădurii: 26 de pomi de Crăciun, tăiați ilegal, recuperaţi de poliţiştii din Apuseni. Acţiunile de control continuă

Publicat

brazi taiati pomi craciun Polițiștii din Câmpeni au găsit, luni, 26 de pomi de Crăciun, tăiați ilegal. Un șofer din Vadu Moților a fost sancționat contravențional, după ce a fost prins în timp ce transporta 15 pomi de Crăciun nemarcați și fără documente legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 decembrie, între orele 8.00 – 15.00, poliţiştii din Cîmpeni, în timp ce acţionau împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Horea Apuseni, au găsit 11 pomi de Crăciun, abandonaţi în zona Gîrda Seacă, de pe raza comunei Gîrda de Sus.

Tot luni, poliţiştii rutieri din Cîmpeni au depistat o autoutilitară, condusă de un bărbat din Vadu Moţilor, care transporta 15 pomi de Crăciun, nemarcaţi şi pentru care, şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Şoferul a fost sancționat contravenţional, iar brazii au fost confiscaţi şi predaţi reprezentanţilor Ocolului Silvic Valea Arieşului, pentru valorificare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax