Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Scutul Pădurii: 31 de metri cubi de material lemnos, confiscați de polițiștii din Câmpeni în urma unui control în trafic

Publicat

Polițiștii din Câmpeni au confiscat 31 de metri cubi de material lemnos, în urma unui control în trafic. Era transportat fără documente legale.

Potrivit IPJ Alba, la data de 8 iulie 2020, în jurul orei 23,50, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni, în timp ce acționau pe DN 75, pe raza localității Mihoești, au oprit, pentru control, un camion, condus de un bărbat de 50 de ani, din comuna Roșia Montană, care transporta 31 de metri cubi de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul camionului nu deținea documente legale și de proveniență și transport pentru cantitatea de material lemnos transportată.

Acesta a fost sancționat contravențional, conform art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Paduraru

    joi, 09.07.2020 at 15:07

    Cineva trebuie sa coñtroleze camioanele supraincarcate cu busteni, care trec zi si noapte prin Sebes!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax