Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Scutul Pădurii”: 37 de metri cubi de material lemnos confiscaţi de polițiștii din Zlatna, în urma unui control în trafic

Publicat

lemn confiscatPeste 37 de metri cubi de material lemnos au fost confiscați de polițiștii din Zlatna, vineri, în urma unui control în trafic. Şoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 54 de ani din județul Hunedoara, a fost amendat, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

La data de 11 martie, în jurul orei 15.30, poliţiştii din Zlatna au oprit, pentru control, o autoutilitară cu semiremorcă, încărcată cu 37,9 metri cubi de material lemnos, condusă de un bărbat de 54 de ani, din Buceş, judeţul Hunedoara.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că datele din documentele de însoţire ale materialului lemnos, prezentate de şoferul autoutilitarei, nu corespundeau, din punct de vedere cantitativ, cu volumul materialului lemnos transportat.

Faţă de conducătorul auto a fost luată măsura sancționării contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010 privind stabilirea şi aplicarea contravenţiilor silvice, iar cantitatea de 37,9 metri cubi de material lemnos a fost confiscată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax