Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Scutul Pădurii”: 66 metri cubi material lemnos, confiscați de polițiștii din Alba, într-o singură zi. Amendă de 10.000 de lei pentru administratorul unei firme din Lazuri

Publicat

camion lemne Poliţiştii din Alba, în colaborare cu specialişti silvici de la Cluj au confiscat, vineri, 66 metri cubi de material lemnos, în urma unor acțiuni de control desfășurate la o societate comercială din localitatea Lazuri, comuna Sohodol și după ce au găsit în trafic, la Avram Iancu, o autoutilitară încărcată cu lemn, fără acte.

În baza Planului Comuna de Acțiune Scutul Pădurii, polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu specialiști ai Comisariatului de Regim Silvic și Cinegetic Cluj Napoca – I.S. Alba au efectuat vineri  un control la o societate comercială din localitatea Lazuri, comuna Sohodol.

În urma controlului s-a constatat că reprezentanții societății nu au putut prezenta documente legale de proveniență pentru cantitatea de 56,6 metri cubi material lemnos, aflat în depozitul societății.

Față de administratorul societății a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform art.19 al.1, lit. a din Legea nr. 171/2010, cu amendă în valoare de 10.000 lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

Tot vineri, polițiștii din Avram Iancu, în timp ce acționau împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Valea Arieșului, pentru combaterea ilegalităților silvice, au identificat în trafic, pe DC 91, pe raza comunei Avram Iancu, o autoutilitară condusă de G.E.N., de 48 de ani, din Avram Iancu, care transporta 9,5 metri cubi material lemnos.

Conducătorul autoutilitarei nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport pentru materialul lemnos transportat, motiv pentru care a fost sancționat contravențional, conform art.19, lit. B din Legea 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax