Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Scutul pădurii: 68 de pomi de Crăciun taiați ilegal, confiscați de polițiștii din Apuseni, pe raza comunei Albac

Publicat

În urma unui control în teren, polițiști din Apuseni au confiscat 68 de pomi de Crăciun. Acțiunile de prevenire și combatere a tăierilor ilegale de pomi de Crăciun vor continua.

Potrivit IPJ Alba, la data de 3 decembrie 2020, în urma unui control efectuat de polițiștii Postului de Poliție Albac, împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Horea Apuseni Gârda, în locul numit „Pădurea Bisericii” situat pe raza comunei Albac, au fost depistați 68 de pomi de Crăciun care ar fi fost tăiați în mod ilegal.

Pomi de Crăciun au fost dați în custodia ocolului silvic, iar polițiștii continuă cercetările în vederea identificării persoanelor care i-au tăiat ilegal, în vederea tragerii lor la răspundere penală.

De la începutul acțiunii de prevenire și combatere a tăierilor ilegale de pomi de Crăciun, polițiștii din județul Alba au confiscat 540 de pomi de Crăciun.

Controalele vor continua.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax