Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Scutul Pădurii”: 76 pomi de Crăciun, confiscați de polițiștii din Abrud. Un bărbat din Sebeș, amendat cu 2.000 de lei

Publicat

brazi, pomi de craciun, ocolu silvic 76 de pomi de Crăciun au fost confiscaţi de poliţiştii din Abrud, joi dimineața, în urma unui control în trafic. Şoferul autoutilitarei, un bărbat din Sebeș, a fost amendat, iar brazii au fost predaţi reprezentanţilor unui ocol silvic, pentru valorificare.

Joi, 24 decembrie, în jurul orei 5.00, poliţiştii de ordine publică din Abrud au oprit pentru control o autoutilitară condusă pe DN 74 de un bărbat de 49 de ani din municipiul Sebeş.

Cu ocazia verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că şoferul nu deţinea documente legale pentru cei 76 de pomi de Crăciun ce erau transportaţi cu autoutilitara, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform art. 19 din Legea 171/2010. Totodată a fost luată măsura confiscării pomilor de Crăciun care au fost predaţi reprezentanţilor Ocolului Silvic Abrud, pentru valorificare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. bula

    joi, 24.12.2015 at 15:27

    Bai, dar politistii astia din Abrud sunt cei mai dati naibii.la toata lumea confisca brazii. Nu mai trece nimic de ei.Saptamana trecuta i-au prins pe unii de la ISU cu o ambulanta rosie plina cu brazi si le-au confiscat tot si aia aveau si numar de MAI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax