Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scutul Pădurii: Amendă de 5.000 lei și peste 230 metri cubi de lemn, confiscat de polițiști de la un cetățean din Vadu Moților

Publicat

Polițiștii din Alba, alături de specialiști din Cluj-Napoca l-au amendat pe un cetățean din Vadu Moților, după ce au găsit 231,25 metri cubi material lemnos pe care acesta îl deținea ilegal în apropierea domiciliului său. Lemnul a fost confiscat iar bărbatul a primit o amendă de 5.000 lei.

În data de 4 septembrie 2013, ofiţeri din cadrul Serviciul Ordine Publică – Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice, în colaborare cu specialişti din cadrul I.T.R.S.V. Cluj Napoca, în baza Planului comun de acţiune „Scutul Pădurii 2013”, au organizat o acțiune pe raza comunei Vadu Moților, ce a avut drept scop prevenirea şi combaterea delictelor silvice.

Cu ocazia acestei acţiuni a fost depistat C.N.G., de 32 de ani, din comuna Vadu Moţilor, care deţinea, în apropierea domiciliului său, cantitatea de 215,144 metri cubi lemn rotund şi 16,114 metri cubi cherestea, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată iar faţă de C.N.G. a fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 5.000 de lei, în conformitate conform art. 19 al.1, lit. m din Legea 171/2010.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax