Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scutul pădurii: Bărbat din Poșaga, cercetat de polițiști după ce ar fi tăiat ilegal și sustras 39,5 mc de arbori. Cum a procedat

Publicat

Un bărbat din comuna Poșaga este cercetat de polițiști după ce ar fi declarat, în fals, că deține un teren împădurit în comună. Ar fi tăiat 39 de metri cubi de material lemnos pe care și l-ar fi însușit pe nedrept.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 octombrie 2020, polițiștii Postului de Poliție Poșaga s-au sesizat cu privire la posibile fapte de fals, uz de fals, tăiere ilegală și furt de arbori care ar fi fost săvârșite de un bărbat de 45 de ani, din comuna Poșaga.

Se pare că bărbatul ar fi depus o declarație la un ocol silvic, prin care arăta, în mod mincinos, că deține un teren împădurit în afara fondului forestier, pe raza localității Orăști, comuna Poșaga și ar fi solicitat marcarea mai multor arbori de către organele silvice.

Ulterior, ar fi tăiat și sustras arborii marcați, cu un volum de 39,5 metri cubi și i-ar fi depozitat într-o rampă din localitatea Orăști, loc în care au fost identificați de către polițiști.

Materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia unui ocol silvic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax