Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SCUTUL PĂDURII: Cercetat pentru furt de arbori din pădurile Apusenilor. Un bărbat din Horea a tăiat în mod abuziv 15 molizi

Publicat

Un bărbat din comuna Horea, județul Alba, este cercetat de polițiști după ce a tăiat în mod ilegal 15 molizi dintr-o pădure. Pe numele său polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de „tăiere ilegală de arbori” şi „furt de arbori”.

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Horea au organizat, vineri, 28 februarie 2014, o acţiune pe linie de silvicultură, în cadrul Planului de acţiuni intitulat „Scutul pădurii”.

Cu această ocazie a fost depistat un bărbat de 34 de ani, din comuna Horea, care a tăiat, în mod ilegal, dintr-o pădure, proprietate publică, 15 arbori de esenţă răşinoase, specia molid.

Faţă de suspect se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de „tăiere ilegală de arbori” şi „furt de arbori”, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 108, alin. 1 şi 110, alin. 1 din Legea 46/2008- Codul Silvic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax