Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scutul pădurii, în Alba: 128 mc de material lemnos confiscat și amenzi de peste 23.000 de lei, în urma unor controale

Publicat

În perioada 8-9 iunie 2023, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

Potrivit IPJ Alba, la acțiune, alături de polițiști, au participat specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba și lucrători din cadrul ocoalelor silvice.

Cu această ocazie, au fost efectuate 45 de controale privind transportul de material lemnos, 4 în fondul forestier și 10 în locuri de depozitare a materialului lemnos.

Au fost constatate 4 infracțiuni la Codul Silvic și au fost aplicate 185 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 23.685 lei, din care 54 la Legea nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și 131 la alte acte normative.

În cadrul acțiunii, a fost confiscată cantitatea de 128 de metri cubi de material lemnos.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax