Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scutul Pădurii în Alba: Mafia lemnului, ”atacată” cu amenzi de zeci de mii de lei. Poliția a confiscat 900 de metri cubi de lemn

Publicat

Scutul Pădurii în Alba: Au fost aplicate amenzi de zeci de mii de lei și o cantitate de aproape 900 de metri cubi de lemn a fost confiscată, transmit reprezentanții IPJ Alba. 

În perioada 21-22 martie 2024, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

La acțiune, alături de polițiști, au participat specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj și lucrători din cadrul ocoalelor silvice.

În cadrul acțiunii, au fost efectuate 30 de controale privind transportul de material lemnos și unul privind proveniența, depozitarea și valorificarea materialului lemnos.

Au fost aplicate 107 sancțiuni la Legea nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și 101 la alte acte normative, în valoare totală de 74.480 lei și a fost confiscată cantitatea de 876 metri cubi de material lemnos.

De asemenea, au fost constatate 6 infracțiuni la Codul Silvic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 24.03.2024 at 11:44

    Deci v-aţi convins, se fură non stop şi controale lunar. Ăsta o fi programul lor de lucru, lunar.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax