Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Scutul Pădurii” în Alba: Peste 80 de brazi de Crăciun şi 29 metri cubi de material lemnos confiscaţi de poliţişti şi predaţi ocolului silvic

Publicat

În cadrul Planului de acţiune „Scutul Pădurii 2013”, poliţiştii din Alba au confiscat şi predat Ocolului Silvic Horea Apuseni 87 de pomi de Crăciun şi 29 metri cubi material lemnos. Acţiunile au avut loc luni şi marţi.

Luni seara, în jurul orei 23.00, poliţiştii Postului de Poliţie Horea, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Horea Apuseni l-au identificat, în locul numit Ursoaia de pe raza localităţii, pe G.E.D., de 44 de ani, din comuna Beliş, judeţul Cluj, care transporta cu o căruţă, 87 de pomi de Crăciun, nemarcaţi, tăiaţi ilegal din pădurea aparţinând Primăriei Horea.

Faţă de G.E.D. a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform Legii nr. 171/2010, iar pomii de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic Horea Apuseni pentru valorificare.

Marţi, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurala Galda de Jos au confiscat 29,37 metri cubi de material lemnos, de esenţă fag. Era transportat de o autoutilitară cu remorcă depistată de poliţişti pe DN 74, pe raza localităţii Şard. Pentru materialul lemnos transportat conducătorul auto a prezentat un aviz de însoţire expirat.

Faţă de S.C.L., de 27 de ani, din orașul Zlatna, şoferul autoutilitarei, a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile art. 19 alin. 1 , lit. e, din Legea 171/2010 iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax