Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scutul pădurii, în Alba: Polițiștii au confiscat 53 de metri cubi de material lemnos și au aplicat 135 de sancțiuni

Publicat

Polițiștii din Alba au organizat joi o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori. Oamenii legii au aplicat 135 de sancţiuni contravenţionale și au confiscat 53 de metri cubi de material lemnos. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 august 2022, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acțiune cu efective suplimentare, pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum şi a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

La acţiune, alături de poliţişti, au participat jandarmi, lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Alba și specialiști din cadrul ocoalelor silvice.

Cu această ocazie au fost efectuate 50 de controale, din care unul în fondul forestier, 40 pe drumurile publice şi 9 în locuri de depozitare şi de comercializare a materialului lemnos şi au fost verificate, în trafic, 167 autovehicule.

Poliţiştii au aplicat, în total, 135 de sancţiuni contravenţionale, au confiscat 53 de metri cubi de material lemnos și au constatat 3 infracțiuni la Codul Silvic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Maria

    duminică, 07.08.2022 at 21:35

    Mult mai multe controale trebuie făcute, căci este și va fi vai și amar de noi! Se fura fără jenă, dar păcat, avem o țară frumoasă! Dar se va dărâma cu totul!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax