Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scutul pădurii, în Alba. Polițiștii au confiscat peste 80 de metri cubi de material lemnos și au aplicat 12 sancțiuni

Publicat

La data de 16 martie, Serviciul de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba a organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor ilegale de arbori precum și a faptelor ilegale asociate din exploatarea, circulația, depozitarea, prelucrarea primară și comercializarea materialului lemnos.

Potrivit IPJ Alba, la acțiune, alături de polițiști, au participat specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba.

Cu această ocazie au fost efectuate 6 de controale privind transportul de material lemnos, au fost aplicate 12 sancțiuni la Legea nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice și a fost confiscată cantitatea de 81 de metri cubi de material lemnos, în valoare de 16.950 lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 19.03.2023 at 12:51

    Oare de câte ori pe lună se fac asemenea controale ? Că la fiecare control apar tot felul de surprize.Păi ăia dacă fură toată ziua ce este pentru ei 80 mc.Utilajul o fi fost confiscat sau este la latitudinea unora ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax