Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scutul Pădurii în Munții Apuseni: 55 de pomi de Crăciun, tăiați și transportați ilegal, au fost confiscați de polițiști

Publicat

brazi taiati pomi craciun Polițiștii din Apuseni au confiscat 55 de pomi de Crăciun, în urma unui control în trafic. Până în prezent, polițiștii din Alba au confiscat peste 140 de pomi de Crăciun, tăiați ilegal. Oamenii legii transmit că acțiunile de control vor continua.

Activitățile de combatere a tăierilor și transportului ilegal de pomi de Crăciun au continuat și la sfârșitul săptămânii trecute.

Astfel, sâmbătă, 21 noiembrie, polițiștii din Vidra și Sohodol, în timp ce executau o acțiune comună de control în traficul rutier, au depistat o autoutilitară, condusă de un bărbat de 41 de ani, din comuna Vadu Moților, încărcată cu 55 de pomi de Crăciun, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente legale de proveniență și transport.

Pomii de Crăciun au fost confiscați și predați reprezentanților Ocolului Silvic Valea Arieșului, pentru valorificare, iar șoferul autoutilitarei a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile Legii 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax