Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Scutul Pădurii: lemn fără acte, confiscat de la o firmă din Câmpeni. Ce sancțiune a primit administratorul

Publicat

Poliţiştii din Alba au confiscat 31 de metri cubi de material lemnos, în urma unui control la o societate comercială din Câmpeni, specializată în depozitarea, prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos. Administratorul a fost amendat.

Potrivit IPJ Alba, în perioada 4-8 august, poliţiştii din Câmpeni împreună cu polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Inspectoratul de Poliție Județean Alba și cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au efectuat un control la o societate comercială din Câmpeni, specializată în depozitarea, prelucrarea şi comercializarea materialului lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta documente legale de proveniență pentru cantitatea de 31,4 metri cubi de material lemnos.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată, iar reprezentantul societății comerciale a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 09.08.2022 at 14:34

    Praf în ochi. Ce este pentru el o asemenea amendă ? Îi face rapid, dar ştie că nu va mai fi călcat anul ăsta. Ceea ce fac ăştia cu controalele e bambilici.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax