Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Scutul Pădurii”: Peste 150 de metri cubi de material lemnos, confiscaţi de poliţişti, la Sebeș și în Munții Apuseni

Publicat

pol

tir lemn politiePolițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Alba au confiscat, în ultimele șapte zile, peste 150 de metri cubi de material lemnos, în urma unor controale efectuate în trafic, în municipiul Sebeş şi în zona Munţilor Apuseni.

Luni, 11 mai, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din IPJ Alba au organizat, pe raza municipiului Sebeş, o acţiune de combatere a ilegalităţilor provenite din exploatarea şi transportul materialului lemnos.

Cu ocazia acestei acţiuni, pe strada Industriilor, a fost depistat un camion cu remorcă, înmatriculat în judeţul Mureş, încărcat cu 46,7 metri cubi material lemnos din specia molid, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani din judeţul Mureş.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că datele menţionate în avizele de însoţire prezentate de conducătorul camionului, nu corespundeau, din punct de vedere cantitativ, cu cele reale.

Faţă de şoferul camionului a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, conform art. 19 alin 1 din legea 171/1990 privind sancţionarea contravenţiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

În ultimele șapte zile, în urma unor controale efectuate în trafic, în municipiul Sebeş şi în zona Munţilor Apuseni, poliţiştii din Alba au confiscat 152 de metri cubi de material lemnos.

Acţiunile de prevenire şi combatere a ilegalităţilor silvice sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax