Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scutul Pădurii: Peste 50 de pomi de Crăciun, confiscaţi de poliţişti în Munţii Apuseni, la Arieşeni şi Poiana Vadului

Publicat

brazi taiati pomi craciun Poliţiştii din Apuseni au recuperat, luni, peste 50 de pomi de Crăciun, în urma unor controale în trafic şi în teren. Verificările au fost derulate la Arieşeni şi Poiana Vadului.

Luni, 7 decembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Arieşeni împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Gârda au efectuat controale în teren, pe raza comunei Arieşeni. În urma acestor controale, în locul numit “Hodobana”, au fost identificaţi 44 de pomi de Crăciun, tăiaţi ilegal.

Cei 44 de pomi de Crăciun au fost predaţi reprezentanţilor Ocolului Silvic Gârda, pentru valorificare, iar poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a persoanelor care i-au tăiat în mod ilegal.

Tot luni, în jurul orei 19.00, poliţiştii Postului de Poliţie Poiana Vadului au identificat, în trafic, un autoturism condus de un bărbat din comună, care transporta 10 pomi de Crăciun pentru care nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Şoferul autoturismului a fost sancţionat contravenţional, iar pomii de Crăciun au fost confiscaţi şi predaţi reprezentanților Ocolului Silvic Horea Apuseni, pentru valorificare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax