Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scutul pădurii: Polițiștii din Câmpeni au confiscat 7,2 metri cubi de material lemnos. Amenzi de 9.900 lei

Publicat

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au verificat 23 de autovehicule şi au constatat 14 abateri contravenţionale, în cadrul unei acţiuni ce a vizat prevenirea şi combaterea transportului ilegal de material lemnos. În urma contoarelor au fost confiscați 7 metri cubi de material lemnos.

În săptămâna precedentă, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Cîmpeni au organizat şi desfăşurat, pe raza de competenţă, o acţiune ce a avut ca scop verificarea modului în care este respectată legalitatea privind transportul materialului lemnos.

Cu ocazia acestei acţiuni, au fost controlate 23 de autovehicule şi au fost constatate 14 abateri contravenţionale, în valoare de 9.900, din care 4 la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Poliţiştii au reţinut un permis de conducere, au retras un certificat de înmatriculare, iar, ca şi măsură complementară aplicată contravenţiilor la regimul silvic, au confiscat 7,2 metri cubi de material lemnos, transportat ilegal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax