Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scutul Pădurii: Un bărbat din Bistra, cercetat de polițiști după ce a tăiat ilegal și comercializat brazi în valoare de peste 3.000 lei

Publicat

Un bărbat din Bistra este cercetat de polițiști după ce a tăiat ilegal brazi în valoare de peste 3.000 lei și i-a comercializat.

În cursul zilei de ieri, 24.01.2014, agenţii de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Bistra, împreună cu organele silvice din cadrul Ocolului Silvic Valea Arieşului, în urma activităţilor desfăşurate conform Planului de acţiune „SCUTUL PĂDURII 2013” şi a cercetărilor efectuate au stabilit că P.C., de 41 ani, din comuna Bistra, judeţul Alba, în cursul lunii octombrie 2013, s-a deplasat pe un teren cu vegetaţie forestieră proprietatea altei persoane, situat pe raza comunei Bistra, de unde a tăiat, fără drept, un număr de 20 arbori de esenţă răşinoase, nemarcaţi.

Materialul lemnos, în valoare de 3.100 lei a fost ulterior transportat şi valorificat de către bărbat.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare cu privire la săvârşirea infracţiunilor de „tăiere ilegală de arbori” şi „furt de arbori” , fapte prev. şi ped. de art. 108 alin. 1 lit. c şi art.110 alin.1 lit. c, din Legea nr. 46 /2008.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax