Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Se AMÂNĂ închiderea circulației pe Autostrada Sebeș-Deva, între Șoimuș și Simeria, până în octombrie

Publicat

Închiderea circulației pe Autostrada A1 Sebeș-Deva între Șoimuș și Simeria se amână până pe 8 octombrie. Nu au fost finalizate toate procedurile necesare realizării racordului între cele două noduri rutiere.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, având în vedere faptul că nu au fost finalizate toate procedurile necesare realizării racordului între nodurile rutiere Șoimuș și Simeria (judeţul Hunedoara) și pentru a nu ține închis inutil un sector de autostradă, conducerea CNAIR a convenit cu Antreprenorul ca instituirea măsurii de închidere efectivă a circulației pe Autostrada A1 Sibiu-Deva să fie luată în momentul în care vor începe lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de Autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție).

În urma discuțiilor dintre cele două părți, constructorul a confirmat că poate desfășura sub trafic anumite lucrări premergătoare și că nu este necesar să se închidă circulația prematur, deși exista o aprobare în acest sens cu data de 10.09.2018. Având în vedere situația, s-a luat decizia ca măsura închiderii efective a circulației să fie amânată până pe data de 8 octombrie, moment în care vor începe lucrările propriu-zise pentru racordarea celor două sectoare de drum.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax