Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Se deschide patinoarul în aer liber la Cugir. Cât costă biletul pentru o oră de distracție pe gheaţă

Publicat

patinoar

Patinoarul în aer liber, amplasat în incinta bazei sportive aparținând Clubului Sportiv Orășănesc Cugir, se deschide vineri, 7 decembrie, ora 18.00. Regulamentul de anul trecut rămâne neschimbat, la fel ca și prețul biletului, 10 lei pentru fiecare serie de patinaj, iar tariful de închiriere a patinelor este de 5 lei/oră.

Începând din data de 7 decembrie și până la finalul lunii ianuarie 2019, cugirenii se pot distra pe patinoarul artificial, instalat special pentru ei de autorități.

Patinoarul, cu o suprafață de 600 metri pătrați, va fi deschis în fiecare zi, între orele 10.00 – 22.00. Capacitatea maximă a patinoarului este de 120 persoane/serie.

Elevii, însoțiți de cadre didactice, au acces gratuit la patinoar pentru desfășurarea orelor de educație fizică și sport, în baza unei programări prealabile, achitându-se numai tariful de închiriere patine (dacă este cazul).

Copiii cu vârsta mai mică de 6 ani au acces cu patine doar însoțiți de persoane care au echipament adecvat pentru patinaj.

Potrivit regulamentului aprobat de către legislativul local, administrația patinoarului are obligația de a asigura personal pentru supravegherea activităților desfășurate pe patinoar, precum și de a asigura o suprafață a gheții de calitate pentru desfășurarea în bune condiții a activității.

Cele mai importante reguli impuse în utilizarea patinoarului – sunt interzise următoarele:

– intrarea pe gheață fără patine;

– patinajul într-o manieră care poate pune în pericol securitatea celorlalți patinatori

– patinajul în forță, cu viteză sau balansul printre ceilalți patinatori

– practicarea unor jocuri (”trenulețul”, etc.) în afara celor organizate; purtarea pe umeri, în brațe, în spate a altor persoane (inclusiv copii), aparate foto, video, genți, etc., pe timpul patinajului

– comportamente de genul: aruncarea cu bulgări de zăpadă sau alte obiecte în incinta patinoarului sau în afara lui

– aruncarea cu bulgări de zăpadă sau alte obiecte în incinta patinoarului sau în afara lui , aruncarea pe gheață agunoaielor sau resturi lor menajere

De asemenea, autorităţile locale îi avertizează pe cugireni că nu au voie să introducă băuturi alcolice în incinta patinoarului, iar cei care suferă accidentări poartă vina exclusivă.

Nerespectarea regulilor duce la evacuarea persoanei implicate, atât de pe gheață cât și din incinta patinoarului, fără restituirea sumelor încasate și ulterior interzicerea accesului în baza sportivă pe o perioadă nedeterminată.

Citește și MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI, SMS și felicitări frumoase pe care le poți trimite celor dragi de Moș Nicolae

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax