Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Se extinde rețeaua de iluminat public pe 9 străzi din Alba Iulia. Investiţie de peste 900.000 de lei din bugetul local

Publicat

ilumunai public Mai multe străzi din Alba Iulia vor avea iluminat public. Două proiecte care prevăd extinderea rețelei de iluminat vor fi supuse la vot în şedinţa Consiliului Local din 22 septembrie. Valoarea totală a acestor investiții este de peste 900.000 de lei.

Primul proiect vizează aprobarea documentației tehnico-economică, faza SF „Extindere rețea de iluminat pe străzile Emil Racoviță, Grigore Antipa, Petre Ispirescu, Alexandru Odobescu”. Lucrările sunt estimate să dureze 90 de zile, iar valoarea totală este de 350.921 lei cu TVA.

Se vor monta 64 de corpuri de iluminat, 64 de stâlpi de iluminat și un cablu de rețea LES de 2.400 ml. Finanțarea investiției se va face din bugetul local.

Un alt proiect prevede extinderea rețelei de iluminat este pe străzile Mircea Eliade, Nazareth Illit, Aleea Stejarilor, Alexandria și Sliven. Proiectul prevede montarea a 105 de corpuri de iluminat, 105 stâlpi de iluminat, cablu de rețea LES de 3,800 ml, un punct de prindere iluminat publc, 45 de camere beton cu capac fontă și 7.600 m tub PVC.

Valoarea acestui proiect este de 580.008 lei cu TVA din care 217.543 lei reprezintă valoarea canalizației pentru telecomunicații.  proiect este de 180 de zile.

Documentaţia a fost realizată de firma care se ocupă de serviciul de iluminat public la Alba Iulia, Flash Lighting Services SA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax