Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Se fac înscrieri în echipa YouthBank Alba Iulia. Liceenii sunt așteptați să aplice, până în 5 octombrie

Publicat

YB Alba Liceeni albaiulieni care doresc să facă parte din echipa YouthBank, se pot înscrie până în data de 5 octombrie. La fiecare început de an școlar, echipa YouthBank primește tineri, care doresc să schimbe în bine lucrurile din jurul lor. Cei care pot aplica, pentru a intra în echipă sunt elevii care studiază la unul din liceele din Alba Iulia. De-a lungul celor cinci ani de program, Fundația Comunitară Alba a acordat 47 de granturi tinerilor liceeni, în valoare totală de peste 81.000 lei.

Cei care doresc să facă parte din această echipă trebuiă să completeze până în data de 5 octombrie inclusiv, formularul disponibil pe fundatiacomunitaraalba.ro

Fundația Comunitară Alba se află la cel de-al șaselea an de implementare a programului YouthBank, un program extrem de ofertant pentru liceeni, dar prin intermediul căruia liceeni oferă extrem de multe societății. YouthBank dă ocazia tinerilor de a face ceva bun cu timpul lor, dezvoltându-și în același timp abilitățile importante pentru viitoarea lor carieră și dezvoltând comunitatea.

YB este administrat de către un grup de tineri liceeni, selectați și instruiți și urmărește constituirea, promovarea și administrarea transparentă a unui fond special destinat proiectelor implementate de către liceeni în comunitate.

De-a lungul celor cinci ani de program, Fundația Comunitară Alba a acordat 47 de granturi tinerilor liceeni, în valoare totală de peste 81.000 lei, inițiativele în comunitate finanțate având peste 20.000 de beneficiari direcți și indirecți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax