Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Se înfiinţează a doua creşă pentru copiii albaiulieni. Unitatea va avea o capacitate de 55 de locuri

Publicat

În fosta clădire a centrului de dializă, se va înfiinţa a doua creşă din oraş, respectiv Creşa nr.1 Cetate. În luna iunie, primarul Mircea Hava declara că până la sfârşitul lunii septembrie lucrările urmau să fie finalizate. Astfel, pe lângă Creşa de cartier Ampoi, unitatea de pe strada Alexandru Cel Bun, nr. 13 fără personalitate juridică va avea o capacitate de 55 de locuri, iar personalul va fi compus din următoarele funcţii de execuţie: un administrator, 8 educatori, 8 îngrijitori, 2 bucătari şi un asistent medical. Creşa va fi în subordinea Serviciului Creşe din cadrul Direcţiei de asistenţă socială din Alba Iulia.

Consilierii locali vor supune, joi, la vot proiectul de hotărâre privind înfiinţarea Serviciului de Creşe din cadrul Direcţiei de asistenţă socială şi aprobarea statului de funcţii şi organigramei Direcţiei de asistenţă socială, aflată în subordinea Consiliului Local Alba.

Astfel că pe lângă înfiinţarea serviciului de creşă se va schimba denumirea Serviciului public de asistenţă socială în Direcţia de asistenţă socială, începând cu luna august.

De asemenea, prin protocolul predare – primire, se va prelua personalul existent în în statul de funcţii al Creşei de cartier Ampoi, de pe strada Livezii, nr. 41, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba. În cadrul acestui protocol, atât personalul creşei, un administrator, 5 educatori, 5 îngrijtori, 2 bucătari şi un asistent medical, cât şi mijloacele fixe şi obiectele de inventar va fi preluat de o comisie desemnată de primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax