Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Se investeşte în drumuri. Încep lucrările la centura ocolitoare a municipului Sebeş

Publicat

Conducerea PD-L Alba a anunţat finalizarea licitaţiei în vederea începerii lucrărilor de execuţie la centura ocolitoare a municipiului Sebeş. Deputatul Clement Negruţ a spus că, odată încheiată licitaţia, la începutul lunii februarie se vor putea vedea şi primele construcţii pe tronsonul Orăştie-Sibiu. Cei 82 de kilometri de centură vor fi finanţaţi, potrivit declaraţiilor deputatului PD-L, din bani europeni, iar la ora actuală sunt îndeplinite toate condiţiile pentru demararea lucrărilor. „Au început deja exproprierile pe acel tronson, iar banii îi avem. Orice întârziere la acest proiect nu va mai putea fi justificată”, a explicat Clement Negruţ.

Deputatul democrat-liberal a spus că în programul de investiţii pe anul acesta din bugetul de stat este inclus şi Drumul Naţional 14 B Teiuş-Copşa Mică, la care se vor continua lucrările începute în 2010. ” Se va lucra în continuare la modernizarea drumului naţional şi reaşezarea acestuia pe criterii moderne. Vorbim de o investiţie de 187.800 de lei, care este important să se finalizeze”, a conchis Clement Negruţ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax