Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Se măreşte tariful de închiriat biciclete în Cetatea Alba Carolina cu un leu. Propunere în atenţia Consiliului Local Alba Iulia

Publicat

biciclete ivelo alba iulia

Consilierii locali din Alba Iulia au de aprobat în şedinţa de joi modificarea tarifului de închiriat biciclete de la 3 lei pe oră la 4 lei pe oră, începând cu 1 iulie 2014. Propunerea vizează modificarea protocolului de cooperare cu Asociaţia „Green Revolution” din România prin act adiţional. Tariful pe zi rămâne la valoarea de 15 lei.

Motivaţia este că Alba Iulia a beneficiat de un privilegiu la implementarea proiectului I`Velo, fiind al doilea cel mai mic oraş din ţară care s-a alăturat iniţiativei, astfel că a fost aplicat tariful de 3 lei/oră, în condiţiile în care în celelalte locaţii acesta era de 4 lei/oră.

De la inaugurare, au fost puse la dispoziţia locuitorilor şi turiştilor 70 de biciclete. În cele 72 de zile au fost înregistrate 4.100 de închirieri dintre care 1.200 gratuite, pentru pensionari şi copii până la vârsta de 16 ani.

Potrivit raportului de proiect, se defectează în medie şase biciclete pe zi în urma utilizării acestora, fiind necesare până acum 431 de reparaţii (fiind cazuri în care au fost necesare şi câte şase reparaţii pentru o bicicletă).

Astfel, se solicită armonizarea tarifului cu celelalte oraşe din ţară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax