Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Se redeschide ştrandul de la Schit. Albaiulienii se vor răcori şi în acest an în vechile piscine

Publicat

Ştrandul de la Schit îşi va deschide porţile şi în această vară pentru albaiulienii care doresc să se răcorească în zilele toride. Administraţia locală a hotărât să redea în folosinţă bătrânul ştrand, în ciuda faptului că investiţia de reabilitare şi transformare a acestuia într-o zonă de agrement nu a demarat încă. Potrivit conducerii Primăriei Alba Iulia, ştrandul situat pe strada Francesca din cartierul Schit va intra în renovare în următoarele luni, dar va fi finalizat cel mai probabil în vara anului viitor.

Până când vor avea în oraşul lor o adevărată oază de relaxare, albaiulienii trebuie să se mulţumească cu vechile piscine din incinta ştrandului. Acesta va fi redeschis zilnic, începând de joi, între orele 09.00-21.00, iar preţul unui bilet de intrare va fi de 3 lei pentru adulţi şi 1,5 lei pentru copii, elevi şi atudenţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coşer, în incinta ştrandului au fost realizate lucrări de întreţinere curentă a instalaţiilor sanitare şi a fost amenajat un punct de prim ajutor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax