Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Se reia alimentarea cu apă în mai multe localități din Apuseni. Stația de pompare de la Mihoiești, realimentată cu energie

Publicat

Reprezentanții Prefecturii Alba au anunțat luni, în jurul orei 13:10, că alimentarea cu energie electrică a stației de pompare a apei de la Mihoiești a fost reluată. Potrivit acestora, în cel mai scurt timp se va relua și alimentarea cu apă a UAT-urilor Câmpeni, Bistra și Lupșa.

În urma sistării alimentării cu energie electrică a stației de pompare de la Mihoiești, aproximativ 15.000 de utilizatori au rămas în noaptea de duminică spre luni fără apă potabilă.

Potrivit operatorului Apa CTTA SA – Sucursala Apuseni, apa potabilă a fost întreruptă luni, 27 februarie, în Câmpeni, Bistra și Mușca, din cauza lipsei energiei electrice ce alimentează Stația de pompe a Stației de tratare a apei Mihoiești.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax