Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Se reiau operațiunile de căutare a bărbatului înecat în râul Arieș. Au fost oprite din cauza vremii

Publicat

ISU Alba reia acțiunile de căutare a persoanei înecate în râul Arieș, după ce acestea au fost oprite din cauza vremii și a nivelului de apă care a crescut din cauza ploilor din weekend. Stația de pompieri din Cîmpeni intervine cu o autospecială și patru subofițeri. 

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost observat vineri dimineața în râul Arieș, în zona podului de la Baia de Arieș. Oamenii care l-au văzut au sunat de urgență la 112 și au solicitat intervenția oamenilor legii pentru a scoate persoana înecată din apă

Potrivit IPJ Alba,  apelul la 112 a fost făcut  în jurul orei 10.00.  Un bărbat ar fi fost văzut în apele râului Arieș. Trupul ar fi fost luat de ape și s-au demarat căutări.

Se presupune că este vorba depspre o persoană dispărută de mai multe zile. Nu se cunosc deocamdată circumstanțele dispariției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax