Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Se rupe lanțul de iubire dintre PNL și PSD. Nicolae Ciucă: La viitoarele alegeri nu ne vom baza pe partenerii de guvernare

Publicat

Președintele PNL, Nicolae Ciucă a declarat că liberalii nu se bazează pe o alianță cu PSD în viitor și că cel puțin în ceea ce privește alegerile, partidul nu se poate baza pe actualii parteneri de la guvernare.

„La viitoarele alegeri vom sta pe picioarele noastre! Nu ne vom baza pe alții, nici pe partenerii de guvernare.

Succesul depinde numai de noi, în sensul că trebuie să înțelegem ce avem de făcut, să ne adaptăm la schimbare din mers, să venim cu idei noi, inclusiv să schimbăm partidul din interior.

Prin prezența noastră la guvernare, prin acțiunile pe care le susținem, noi ne adresăm societății românești în ansamblu”, a scris acesta pe Facebook.

Război pe Facebook: Ce spune Ciolacu

Mesajul lui Ciucă vine în contextul unor neînțelegeri din coaliție privind procentul cu care vor crește pensiile românilor de la 1 ianuarie 2023, dar și al unor discuții interne pe teme politice.

Postarea acestuia vine după un mesaj dur al șefului PSD, Marcel Ciolacu.

”Partenerii de coaliție trebuie să aibă decență! Ei nu pot să vină și să dea PSD indicații în ceea ce privește pensiile. Nu au acest drept moral.

După ce în 2021 nu au mărit cu niciun leu veniturile românilor. După ce ne-au ținut închiși în case în timp ce ei beau și fumau prin birouri.

După ce ne-au umilit părinții pe la ușile spitalelor fără acces la tratament. După ce au cumpărat vaccinuri de 1 miliard de euro cât pentru 10 populații, în timp ce pentru oameni nu erau bani.Le cer un singur lucru.

Să fie decenți! Această mascaradă trebuie să înceteze!

Pensiile mici trebuie să crească cu mai mult de 15%, pentru ca oamenii să facă față creșterilor de prețuri provocate de liberalizarea haotică a energiei făcută tot de dreapta!” a scris Ciolacu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. gelu stoian

    sâmbătă, 19.11.2022 at 13:30

    ” Lantul de iubire” dintre PNL si PSD a FOST RUGINIT de la INCEPUT !!!!!! Era NORMAL sa sa Faca ZOB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. pilu

    sâmbătă, 19.11.2022 at 14:18

    Nu trebuie să ne luăm după doi indivizi care nu au nici o gândire logică. Tot timpul ne-au servit gogoşi, adică ce au fost puşi de păpuşarul şef. Niciodată nu am văzut o gândire logică la aceşti tipi, care dacă te uiţi bine n-au făcut nimic la viaţa lor. Nimicurile ne conduc, nimicuri avem şi von avea.Pentru noi salvare nu mai există în momentul de faţă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax