Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Se SCUMPESC cursele de TAXI în Alba Iulia, de la 1 octombrie. Care vor fi noile tarife

Publicat

taxi

De luni dimineață, locuitorii municipiului Alba Iulia care folosesc taxiul pentru deplasarea la serviciu vor trebui să scoată din buzunar mai mulți bani. Cursele de taxi se scumpesc, atât în ceea ce privește tarifele de zi, cât și cele de noapte.

Luna octombrie aduce scumpiri la tarifele de taximetrie din Alba Iulia. De la 1 octombrie, adică din noaptea de duminică spre luni, un kilometru cu taxiul va costa, indiferent de compania aleasă, 2,79 de lei, față de 2,2 lei cât este în prezent.

Majorări vor fi și la tarifele de noapte. De la 2,5 lei, prețul pe kilometru va ajunge la cel puțin 3 lei. Astfel, o cursă din Cetate până în Centru, care ar costa în mod normal 10 lei, va ajunge la aproximativ 11,5-12 lei. Asta ziua, pentru că noaptea va fi și mai scump.

Alba Iulia avea oricum unele dintre cele mai mari tarife la acest serviciu, din România. În Alba Iulia există aproximativ 240 de taxiuri, în evidențele primăriei municipiului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Xxl

    duminică, 30.09.2018 at 20:16

    Cea mai scumpa apa, cele mai scumpe parcari, cele mai scumpe taxiuri, printre cele mai scumpe apartamente, cele mai mari impozite locale. Traim intr-o scumpete de oras.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax