Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Se vede transparența: Pagini albe, în locul hotărârilor de consiliu, proiectelor pentru oraș și declarațiilor de avere pe site-ul Primăriei Sebeș

Publicat

Transparenţa în comunicarea cu cetăţenii nu pare să fie punctul forte al administraţiei locale din Sebeş, administrație care se lauda cu un certificat TUV 9001 si cu obținerea Premiului Român pentru Calitate J.M.Juran. În ciuda faptului că Primăria municipiului are, ca toate instituţiile care se respectă, pagină web, majoritatea informaţiilor sunt actualizate cel mai recent în 2010, iar de atunci şi până în prezent singurele date încă de actualitate la care au avut acces vizitatorii sunt cele care fac referire la istoricul şi cadrul economic al oraşului.

Deşi ar fi trebuit făcute publice declaraţiile de avere ale edililor din Sebeş, fie ele vechi sau noi, acestea nu se regăsesc pe pagina web a Primăriei, spre dezamăgirea cetăţenilor, care ar fi curioşi să afle cum a zdruncinat criza economică averile primarilor. Frumos colorat şi împânzit cu imagini care amintesc de Muhlbach-ul de altădată, site-ul instituţiei abundă de rubrici albe, lăsând loc de imaginaţie celor care ar vrea să se informeze privind ultimele proiecte votate în Consiliul local sau dispoziţii ale primarului.

Cele mai recente licitaţii publicate pe site sunt din aprilie 2010, iar, în rest, fiecare click îndreaptă vizitatorii spre pagini goale: nici urmă de certificate de urbanism, autorizaţii de construcţie sau proiecte ale Primăriei. Nici măcar strategia de dezvoltare a municipiului nu a mai fost regândită din 2009, iar o linişte totală învăluie întreaga activitate a Primăriei Sebeş, după cum se vede din pagina de internet a acesteia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. serafim

    vineri, 19.08.2011 at 12:59

    Tare titlul. Mai avem primarii transparente. 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax