Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Seară de poezie clasică şi modernă la Facultatea de Ştiinţe Economice din Blaj

Publicat

Un eveniment cultural va avea loc vineri, 9 martie, la Facultatea de Ştiinţe Economice din Blaj a Universităţii „Spiru Haret”, în Sala „Gheorghe Şincai”. Este vorba despre o seară de poezie clasică şi modernă, organizată de membrii Asociaţiei „ASTRA” din Blaj, împreună cu reprezentanţi şi studenţi ai Universităţii „Spiru Haret”.

Seara de poezie clasică şi modernă, aflată la a patra ediţie este organizată sub egida asociaţiei „ASTRA”. Evenimentul este rezultatul parteneriatului cultural existent de mai mult timp între cele două instituţii, Facultatea de Stiinţe Economice din cadrul Universităţii „Spiru Haret” şi Asociaţiunea „ASTRA”, condusă de prof. Silvia Pop.

Seara de poezie este un eveniment ce devine tradiţie, pentru a menţine şi dezvolta dragostea pentru poezie în rândul celor care apreciază şi respectă valoarea creaţiei literare.

La eveniment participă şi studenţi ai Universităţii „Spiru Haret” din Blaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax