Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bătrân ars pe când încerca să stingă un foc. Pompierii din Alba intervin la 8 incendii simultan, izbucnite în județ

Publicat

incendiu vegetatie

UPDATE: În urma incendiului de vegetație uscată de la Crăciunelu de Sus, o persoană de sex masculin (în vârstă de aproximativ 82 ani) a suferit arsuri de gradul II pe o suprafață de aproximativ 20 % din suprafața corpului. Echipajul SMURD Blaj a preluat victima și a transportat-o la Centru de Primiri Urgențe Blaj. Aceasta a suferit arsuri în urma faptului că a încercat să stinga un incendiu de vegetație care s-a manifestat pe 400 de metri pătrați.

Pompierii din județul Alba intervin duminică seara la 7 incendii izbucnite aproape simultan. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a comunicat că în jurul orei 21,15, serviciile voluntare pentru situații de urgență interveneau în 4 localități pentru incendii de vegetație uscată: Ohaba, Mihalț, Cetatea de Baltă și Măhăceni.

De asemenea, subunitățile inspectoratului au fost chemate să intervină în alte 3 localități, pentru același motiv: incendii de vegetație uscată: Crăciunelu de Sus, Bărăbanț, Șard. De asemenea, la Măhăceni îi ajută pe cei de la SVSU.

Un incendiu la o clădire a izbucnit și la Ciumbrud, unde Detașamentul de pompieri Aiud a intervenit cu două autospeciale. Focul a izbucnit la nivelul acoperișului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax