Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Seară magică oferită de „Skepsis”

Publicat

Teatrul „Skepsis” a oferit iubitorilor de teatru o nouă seară grandioasă. Artiștii au rejucat piesa ”Jubileul” de Anton Pavlovici Cehov. Skepsiș-ii au reușit să-i facă, pentru aproximativ 90 de minute, pe cei aproximativ 350 de spectatori să uite de grijile zilnice și să se amuze copios pe seama piesei lui Cehov.

Opera „Jubileul” este una dintre piesele care se desfășoară într-un singur act și în care autorul a încercat să înfățișeze, prin personajul Kuzma Nikolaevici Hirin (Vasile Dângă), drama omului mărunt, prins într-un birou dintr-o bancă rusească, pregătind o aniversare fastuoasă. Pentru Hirin, însă, aniversarea nu este un motiv de bucurie, ci, dimpotrivă, o zi de chin, fiindcă el are de terminat un raport important despre activitățile desfășurate de bancă. Acest raport trebuie prezentat de directorul băncii, Andrei Andreevici (Viorel Cioflică). Directorul este  genul de om grandoman, care și-a construit cariera pe spinarea angajaților săi. Deși ziua era doar la început, Hirin a dus o adevărată luptă cu șeful stresant, dar și cu soția acestuia, Tania Andreevna (Liudmila Cioflică). Totodată, bietul Hirin a trebuit să mai suporte și gura mătușii Merciutkina (Olga Surd), care se confrunta cu o problemă gravă la bancă. În operă au mai fost: Membrii consiliului (Rareș Diodiu, Rareș Buglea), dar și Funcționarii (Răzvan Crăciun și Răzvan Rațiu).

Piesa de teatru a fost jucată în regia lui Viorel Cioflică, iar publicul prezent a gustat din plin această seară de umor oferită de „Skepsis”. Modul în care piesa a fost interpretată pe scenă a fost pe gustul publicului, acest lucru fiind elocvent la finele piesei, când membrii grupului au fost ovaționați la scenă deschisă, minute în șir. După piesa de teatru a urmat un moment de poezie,  după care un scurt concert de muzică folk. Încheierea a fost marcată cu secvențe din mai multe filme celebre.

În luna noiembrie, grupul „Skepsis” va apărea pe scenă cu o nouă operă: „Domnul de Pourceugnac”, de Moliere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax