Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sebeș: 329 de elevi și 58 de profesori, premiați pentru excelență în educație, în cadrul unei festivități

Publicat

Vineri, 7 octombrie 2022, în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș, primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a premiat excelența în educație, în cadrul unei festivități organizate în cele mai mici detalii de Centrul Cultural „Lucian Blaga”.

Municipiul Sebeș a oferit diplome de merit și premii în bani unui număr de 229 de elevi, care au participat la olimpiade și concursuri naționale și județene la care s-au clasat pe podium, precum și unui număr de 55 de profesori, care i-au îndrumat pe acești elevi merituoși, transmit organizatorii.

Au fost premiați, de asemenea, 100 de elevi care s-au implicat activ în evenimentele culturale ale orașului, cursanții Școlii de muzică „DoReMi” și ai Grupului folcloric „Felician Fărcașiu” alături de profesorii coordonatori Alexandra și Adrian Pamfilie, artiștii care activează în cadrul atelierelor de artă dramatică „Ion Kamla” – trupele „Gepetto” și „Pied Piper” – îndrumați de prof. Lavinia Kamla Donose, precum și cavalerii și domnițele Ordinului Scutierilor de Muhlbach, alături de nobilii cavalerii Mircea Manu și Daniel Tecău, prezențe îndrăgite în peisajul cultural al Sebeșului.

Ceremonia a fost animată de muzica Fanfarei din Petrești.

La finalul evenimentului, tinerii merituoși au fost invitați să servească din produsele gastronomice atât de îndrăgite de ei, să socializeze, să se bucure de muzică și de momentele create special pentru a le recompensa munca și dăruirea cu care se implică în proiectele școlare.

Elevii Sebeșului au obținut 52 de premii la faza națională a diverselor concursuri și olimpiade școlare și 177 de premii la etapa județeană a acestor competiții.

Organizatorii evenimentului au fost: Primăria Municipiului Sebeș și Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax