Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sebeș: Banii pentru activitățile culturale, realocați Spitalului Municipal. Persoanele aflate în izolare vor primi o masă caldă

Publicat

Primarul din Sebeș, Dorin Nistor, a anunțat că o parte dintre banii prevăzuți în acest an pentru activități culturale vor fi realocați Spitalului Municipal.

De asemenea, tot cu bani de la cultură, persoanele aflate în izolare și cele vulnerabile vor primi o masă caldă pe zi. 

Primarul a anunțat că va convoca luni o ședință de consiliu pentru a adopta aceste măsuri. 

Declarații Dorin Nistor:

  • Voi convoca, luni 30 martie 2020, o nouă ședință de consiliu local în care voi susține ca suma de aproximativ 900.000 lei din bugetul de bunuri și servicii al Centrului Cultural „Lucian Blaga” să compenseze, la bugetul Municipiului Sebeș, sumele alocate Spitalului Municipal.
  • În plus, o altă parte din această sumă va fi utilizată pentru a oferi o masă zilnică persoanelor aflate în izolare, precum și pentru a veni în sprijinul persoanelor aflate în diferite situații de vulnerabilitate (vârstnici, persoane cu dizabilități, persoane aflate în situații dificile).
  • Aceste măsuri fac parte dintr-un plan menit să ne ofere pârghiile ca investițiile Municipiului Sebeș să își urmeze cursul, în vremurile de răscruce pe care le trăim.
  • Aș vrea să vă transmit că rămânem uniți, responsabili și vom trece cu bine peste încercări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax