Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Sebeș: Cum a reușit un tânăr să-și cumpere telefon mobil și să-și facă abonamente pe numele unor bărbați, fără ca aceștia să știe

Publicat

Un tânăr este cercetat de polițiștii din Sebeș, pentru înșelăciune și fals sub semnătură privată. La sfârșitul anului trecut, acesta ar fi reușit să-i inducă în eroare pe doi bărbați să îi dea datele de identitate, iar el și-a cumpărat telefon mobil și abonamente, pe numele lor.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 29 iulie, polițiștii de investigații criminale din Sebeș au identificat un tânăr 21 de ani, din comuna Goiești, județul Dolj, care este bănuit de săvârșirea unor fapte de înșelăciune și fals sub semnătură privată.

În 17 noiembrie 2021, pretinzând că este angajat al unei companii de telefonie mobilă, ar fi contactat un bărbat din Sebeș, iar, sub pretextul că dorește să îl ajute în legătură cu un contract încheiat la societatea pe care o reprezintă, i-ar fi obținut datele de identitate, iar ulterior ar fi încheiat, telefonic, un nou contract, în numele acestuia și și-ar fi achiziționat un telefon mobil.

La data de 15 decembrie 2021, ar fi sunat un alt bărbat din Sebeș, sub pretextul să îl ajute să achite o factură, iar după ce i-ar fi obținut datele de identitate, ar fi încheiat și în numele lui, prin telefon, un contract de telefonie mobilă.

Față de tânăr cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax